Peli-Karhut vei huikean puolivälieräsarjan – ratkaiseva peli IPK:lle 3-1

IPK:n ja Huntersin välinen puolivälieräsarja sai ansaitsemansa päätöksen. Keskiviikon ratkaisuottelua Kankaan montussa seurasi peräti 1076 katsojaa. IPK vei voiton jännittävien vaiheiden jälkeen maalein 3-1 (0-0, 1-1, 2-0).

Huntersin päävalmentaja Tero Määttä:

- Huikea ottelusarja, vaikka vähän lyhyt olikin. Mielellään näitä pelejä olisi pelannut pidempäänkin. Hienoa playoff-kiekkoa. Molemmat joukkueet pelasivat rohkeasti ja kovasti, mutta vastustajaa kunnioitettiin.

- Nostan hattua IPK:lle. Täällä on hieno buumi päällä. Vihaan häviämistä yli kaiken, mutta jos jollekin joukkueelle välieräpaikan suo, niin IPK:lle.

- Tässä pelissä toinen erä oli selvästi IPK:n, mutta selvisimme siitä erätauolle tasatilanteessa. Pienet marginaalit ratkaisivat tänään. Olimme scoutanneet IPK:n ylivoiman tarkasti, joka on mielestäni Suomi-sarjan paras. Pelasimme loistavaa alivoimaa, mutta yhden he pääsivät ylivoimalla tekemään ja siinä oli ottelun ratkaisu.

- Nyt on tyhjä olo ja harmittaa pirusti, että tämä loppui näin. Parempi aina kuitenkin voittaa. Nyt on pitkä aika odottaa seuraavaa kautta.

IPK:n päävalmentaja Jukka Niiranen:

- Tässä sarjassa nähtiin kolme erittäin hyvätasoista ja tasaista ottelua. Marginaalit ovat pienet. Tänäänkin maalipaikkoja oli tasaisesti molemmilla joukkueilla.

- Toinen erä oli meidän ja saimme siinä pitkiä pyörityksiä Huntersin päähän. Meillä oli koko ajan vahva usko siihen, että voitamme.

- Erittäin hyvätasoinen peli ja runsaslukuinen yleisö varmasti viihtyi. Olemme välieräpaikasta todella tyytyväisiä. Kiitokset Huntersille hyvästä vastuksesta.

- Huomenna huilataan ja perjantaina tullaan normaalisti hallille. Lauantaina jatkuu.

Lehdistötilaisuus (Iisalmen Sanomat)

Maalikooste (Iisalmen Sanomat)

Tilastopalvelu (finhockey)

Maalit:

1. erä:

ei maaleja

2. erä:

1-0 Ruotsalainen (Kokkonen, Huttunen)
1-1 Rantsi YV (Runsala, Tepsa)

3. erä:

2-1 Huttunen YV (Lyytinen)
3-1 Putkonen TM

Torjunnat:

Tolonen, IPK: 7+12+11=30
Ahokas, Hunters: 9+10+4=23 (poissa: 59,16-59,38)

Rangaistusminuutit:

IPK: 3 x 2 min
Hunters: 4 x 2 min, 1 x 25 min

Yleisö: 1076