IPK:lle vieraita Oulusta - sunnuntaina viikon ainoa ottelu

IPK palaa sunnuntaina kotikaukaloonsa kahden viikon tauon jälkeen. Vastaansa Peli-Karhut saa kovakuntoisen Uleåborg A.I.K:n. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti ja IPK on vienyt pidemmän korren molemmilla kerroilla. Ottelut ovat olleet vauhdikkaita ja tasaisia.

IPK:n päävalmentaja Jukka Niiranen:

- Kova vääntö on tulossa sunnuntaina. A.I.K on vahvistunut merkittävästi kauden aikana ja se on yksi sarjan kuumimmista joukkueista tällä hetkellä. He voittivat muun muassa keskiviikkona JHT:n Kalajoella. Luisteleva ja taitava joukkue on vastassa.

- Tämä on hyvä haaste meille ja hieno mahdollisuus kääntää kurssimme voitolliseksi. Harjoitusviikkomme on ollut hieman repaleinen ja siksi meidän tulee pelata mahdollisimman yksinkertaisesti. Pyrimme pelaamaan huolellisesti ja karsimaan pois ne isot virheet, joita meille on viime peleissä sattunut.

- On hienoa päästä taas kotiyleisömme eteen. Tämä on meille viikon ainoa ottelu, joten voimme ladata kaikki paukut A.I.K –peliin. Uskon, että meillä on hyvä mahdollisuus palata voittokantaan.

IPK-puolustaja Lauri Vannisen ennakkotunnelmat videohaastattelun muodossa (Iisalmen Sanomat).

Tulosseuranta (finhockey)

Kokoonpano:

Savolainen – Mertanen – Kivioja
Putkonen – Heiskanen – Lyytinen
Fofanov – Svensk – Heikkilä
Riihola – Suihkonen – Nuutinen
Pulkkinen

Kokkonen – Huttunen
Penttinen – Hirvonen
Määttä – Vanninen

Tolonen (Airasvaara)