IPK jatkoi voittoputkeaan - JHT kaatui 5-3

IPK jatkoi voittoputkensa viiden ottelun mittaiseksi lauantai-iltana Kankaan montussa. Paikalle saapuneet 566 katsojaa saivat aihetta juhlaan, kun IPK voitti JHT:n huipputasoisessa Suomi-sarjaottelussa maalein 5-3 (2-1, 1-1, 2-1).

JHT:n päävalmentaja Timo Keppo:

- Onnittelut IPK:lle voitosta. Sanoin äsken myös joukkueelle, että pelasimme parhaan pelin, mitä olemme Iisalmessa pelanneet. Harmittaa, että pisteitä ei mukaamme lähtenyt, mutta voimme olla pelilliseen ilmeeseemme tyytyväisiä. Kun ajattelee pitkää juoksua, niin se on positiivinen asia, että pelimme oli hyvää. Voitot ja pisteet tulevat varmasti myöhemmin.

IPK:n päävalmentaja Jukka Niiranen:

- Samat ajatukset kuin kollegalla. Tämän vuoden neljässä aikaisemmassa pelissä emme ole ihan parastamme esittäneet, vaikka voittoja onkin tullut. Tänään nähtiin erittäin hyvä jääkiekko-ottelu. Olimme heti alusta valmiita ja pelasimme hienon pelin. Myös JHT pelasi vahvan ottelun tänään. Marginaalit ovat pienet.

- Hyvä taistelu koko joukkueelta. Pakettimme pysyi hyvin kasassa ja toteutimme sovittuja asioita hienosti. Olimme vahvoja oman maalin edessä. Meiltä vahva esitys ja erittäin tärkeä voitto. Tästä on hyvä jatkaa huomiseen KOOVEE-peliin.

Maalikooste (Iisalmen Sanomat)

Lehdistötilaisuus (Iisalmen Sanomat)

Tilastopalvelu (finhockey)

Maalit:

1. erä:

1-0 Heiskanen (Mertanen, Huttunen)
1-1 Yliuntinen (Ojala)
2-1 Mertanen YV (Lyytinen, Heiskanen)

2. erä:

3-1 Pulkkinen (Svensk, Huttunen)
3-2 Kivisilta (Penttinen, Palola)

3. erä:

4-2 Nuutinen (Suihkonen, Määttä)
5-2 Fofanov YV TM (Svensk)
5-3 Hietala AV (Allen)

Torjunnat:

Tolonen, IPK: 7+9+11=27
Holly, JHT: 13+14+9=36

Rangaistusminuutit:

IPK: 4 x 2 min
JHT: 4 x 2 min, 1 x 5+20 min

Yleisö: 566