JHT vieraaksi Kankaan montun lauantai-iltaan

Lauantaina Kankaan montun yleisöä hemmotellaan kärkipään ottelulla, kun Suomi-sarjan kakkonen IPK kohtaa neljäntenä majailevan JHT:n. Joukkueet kohtaavat tällä kaudella neljännen kerran. Jokaisessa ottelussa kotijoukkue on vienyt voiton, joten voitot ovat JHT:lle 2-1.

IPK:n valmentaja Eetu Qvist:

- Kova joukkue on vastassa. JHT on isokokoinen ja fyysinen joukkue, joka hyökkää erittäin voimakkaasti maalia kohti ja laukoo paljon. Meidän pitää olla valmiita kamppailemaan ja taistelemaan koko joukkueen leveydellä. Tarkoituksenamme on lähteä viemään peliä heti ensimmäisestä vaihdosta alkaen.

- Kauden aikaisemmat kohtaamisemme ovat olleet hyvin samankaltaisia ja kotijoukkue on voittanut jokaisen pelin jopa melko selvästi. Toivottavasti sama jatkuu myös tällä kertaa.

- Sanomattakin on selvää, että todella tärkeistä pisteistä pelataan. Tämä on hienoa aikaa. Kevään kovat pelit lähestyvät ja nyt haetaan asetelmia niihin. Mielenkiintoinen ilta on varmasti tulossa.

Niko Putkonen sai lauantain D-Kiekko –ottelun tapahtumien johdosta kahden ottelun pelikiellon, joten hän ei ole käytettävissä viikonlopun JHT- ja KOOVEE –peleissä. Lauri Heinonen ja Heikki Hiltunen ovat sivussa loukkaantumisten vuoksi.

Anton Kokkonen palaa viikonlopuksi IPK-paitaan. Hän siirtyy sen jälkeen takaisin lainalle Raahe-Kiekkoon, mutta palaa Peli-Karhuihin loppukaudeksi alkuperäisen suunnitelman mukaisesti 11. helmikuuta.

Tulosseuranta (finhockey)

Joona "Jalkaveivi" Suihkosen tunnelmat ennen ottelua. (Iisalmen Sanomat)

Kokoonpano:

Mertanen – Heiskanen – Lyytinen
Savolainen – Heikkilä – Kivioja
Fofanov – Svensk – Pulkkinen
Riihola – Suihkonen – Nuutinen

Kokkonen – Huttunen
Penttinen – Hirvonen
Määttä – Vanninen

Tolonen (Airasvaara)