IPK:lle vakuuttava voitto kärkipelissä

IPK ei jättänyt JHT:lle mitään mahdollisuuksia Suomi-sarjan kärkiottelussa. Loppulukemiksi kirjattiin 6-2 (3-0, 3-1, 0-1).

JHT:n päävalmentaja Timo Keppo:

- Onnittelut IPK:lle. Vastus oli todella kova tänään. IPK on hyvä joukkue, kuten sarjataulukkokin kertoo. Emme tänään pystyneet vastaamaan IPK:n peliin mitenkään. Parhaan suorituksen teki bussikuskimme, joka ajoi meidät räntäsateessa turvallisesti perille. Siinä oli tämän päivän anti.

IPK:n päävalmentaja Jukka Niiranen:

- Hienot kolme pistettä. Ottelun alku oli meiltä hyvä ja saimme siihen myös onnistumisia. Se kasvatti itseluottamustamme. Kaiken kaikkiaan ottelu ei noussut kovin korkeatasoiseksi. Molempien joukkueiden peli näytti hieman väsyneeltä. JHT on ollut erittäin vahva kotonaan ja oli hienoa, että saimme kuitattua kotivoiton.

- Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä esitys meiltä Suomi-sarjan kärkiottelussa. Pelasimme suurimman osan pelistä kolmella kentällä, kun monia pelaajiamme oli sivussa. Koko joukkue otti hienosti vastuuta ja tämä oli todellinen joukkueen voitto. Tuomas Tolosen paluu maalille oli tärkeää. Tästä on mukava lähteä joukkueen yhteiseen jouluruokailuun.

Lehdistötilaisuus (Iisalmen Sanomat)

Maalikooste (Iisalmen Sanomat)

Tilastopalvelu (finhockey)

Maalit:

1. erä:

1-0 Heiskanen (Riihola, Lyytinen)
2-0 Nuutinen (Svensk, Hirvonen)
3-0 Penttinen (Savolainen, Riihola)

2. erä:

4-0 Heikkilä (Savolainen, Kivioja)
5-0 Kivioja YV (Lyytinen, Heiskanen)
5-1 Espo (Rintasalo, Pujats)
6-1 Lyytinen (Suihkonen, Svensk)

3. erä:

6-2 Manninen (Kuorilehto, Rönkkö)

Torjunnat:

Tolonen, IPK: 10+10+12=32
Holly, JHT: 9+4+0=13 (vaihto: 24:45, 5-0)
Mäyrä, JHT: 0+5+4=9

Rangaistusminuutit:

IPK: 3 x 2 min
JHT: 2 x 2 min

Yleisö: 444