Peli-Karhut kohtaa kovakuntoisen JHT:n

IPK pelaa tällä viikolla vain yhden ottelun. Suomi-sarjan kakkonen Peli-Karhut saa vastaansa IPK:n kanssa tasapisteissä majailevan kovakuntoisen JHT:n. JHT on tosin pelannut kaksi ottelua iisalmelaisia vähemmän. Kiekko tippuu jäähän Kankaan montussa perjantai-iltana klo 18.30. 

IPK:n valmentaja Eetu Qvist:

- Harjoitusviikkomme on ollut hieman repaleinen, mutta torstain harjoituksissa meno näytti terävältä. Hävisimme JHT:lle molemmilla Kalajoen vierailuillamme ja nyt on revanssin paikka. JHT on entisestään vahvistanut joukkuettaan ja he ovat voittaneet viimeisistä 13 ottelustaan 12. Kova haaste on siis edessä. Uskon, että meillä on kotikaukalossamme hyvät mahdollisuudet voittoon.

- Meillä on nyt edessä viimeinen kolmen ottelun rypistys ennen joulutaukoa ja todella tärkeistä pisteistä pelataan koko ajan. JHT pelaa aggressiivisesti ja antaa aktiivisesti painetta. Meidän tulee olla siihen valmiita ja pystyä iskemään vastahyökkäyksistä. Pyrimme pitämään yllä hyvää tempoa ja uskon, että heidän isokokoiset pelaajansa väsyvät loppua kohden. Hieno kiekkoilta on tulossa.

Tuomas Tolonen palaa sairaslomaltaan IPK:n tolppien väliin. Samu Airasvaara ja Miska Ruotsalainen ovat sivussa. Myös Ville Määttä ja Niko Putkonen ovat edelleen loukkaantuneina. Simo Mertanen ja Heikki Hiltunen ovat toipilaina sivussa. Toni Ruotsalaisella on työeste. Aleksi Myöhänen esiintyy ensimmäistä kertaa IPK-paidassa Suomi-sarjassa.

Suomi-sarjan maalipörssiä johtavan Jere Savolaisen tunnelmat ottelun alla (Iisalmen Sanomat).

Tulosseuranta (finhockey)

Kokoonpano:

Riihola – Heiskanen – Lyytinen
Savolainen – Heikkilä – Kivioja
Fofanov – Suihkonen – Nuutinen
Pulkkinen – Svensk – Karppinen
Myöhänen

Kokkonen – Huttunen
Heinonen – Hirvonen
Penttinen – Vanninen

Tolonen (Luhtanen)