Kausarihaasteen varausehdot

Varausehdot

Nämä ovat Iisalmen Peli-Karhut ry:n kausikorttikampanjan varausehdot. Osapuolina ovat Iisalmen Peli-Karhut ry (myöhemmin IPK) sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin asiakas).

IPK järjestää 7.–10.6.2018 (kampanja-aikaa jatkettu 29.5.) kausikorttien haastekampanjan. Kampanjassa myydään kausikortteja IPK:n edustusjääkiekkojoukkueen runkosarjan 2018–19 kotiotteluihin. Kausikortin kampanjahinta on 75 € (seisomapaikka) ja 115 € (numeroitu istumapaikka rivillä 1–3). Haastekampanjan toteutuminen edellyttää 400 sitovaa kausikorttivarausta. 

Asiakkaan ilmoittautuessa IPK:n kausikorttien haastekampanjaan sitoutuu hän noudattamaan alla olevia varausehtoja.

1. Kampanjan toteutuminen

Kampanjan toteutumisen edellytys on 400 kausikorttivarausta. IPK pidättää oikeuden hyväksyä ja toteuttaa kampanja myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä.

2. Kampanjaan ilmoittautuminen

Asiakkaan tulee ilmoittautua kampanjaan IPK:n verkkosivuilla www.ipk.fi tai sähköpostitse info [at] ipk [dot] fi. Ilmoittautuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan varausehtoja ja antaa luvan liittää tietonsa IPK:n asiakasrekisteriin.

3. Kampanja-aika

Kampanja käynnistyy 7.5.2018 ja päättyy 10.6.2018. IPK pidättää oikeuden muuttaa kampanjan kestoa. (Kampanja-aikaa jatkettu 29.5.2018)

4. Kampanjan hyväksyminen / toteutuminen

IPK ilmoittaa kampanjan toteutumisesta IPK:n verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavilla sekä sähköpostitse asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.

5. Kampanjaan sitoutuminen

Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin hintaan 75 € (seisomapaikka) tai 115 € (numeroitu istumapaikka rivillä 1–3). Mikäli kampanja ei toteudu, ei summaa veloiteta asiakkaalta, eikä asiakas myöskään sitoudu lunastamaan normaalihintaista kausikorttia.

6. Kausikortin maksaminen ja hyväksytyt maksutavat

Kampanjan toteutuessa IPK lähettää asiakkaalle asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin. Viestissä on linkki kausikortin maksamiseen tai erillinen lasku. Maksuaika on 7 vuorokautta.

Kausikortin voi maksaa verkkopankkimaksun lisäksi maksukorteilla ja käteisellä sähköpostiviestissä mainitussa kortin noutopaikassa.

7. Kausikorttien toimitus

Kausikorttien noutopiste ilmoitetaan haasteen toteutuessa sähköpostilla sekä IPK:n verkkosivuilla. Iisalmen ulkopuolelle tilatut kausikortit toimitetaan postitse.

8. Kausikortin voimassaoloaika

Kausikortti on voimassa kaudella 2018–19 seuraavissa IPK:n järjestämissä otteluissa; runkosarjan ottelut, Mestis- ja Suomi-sarjajoukkueita vastaan pelattavat harjoitusottelut sekä mahdolliset Suomen Cupin ottelut.