Lähetetty Lauantaina, 17. marraskuuta 2018

IPK koki kolmannen peräkkäisen tappionsa Keuruulla, kun kotijoukkue Keupa Ht kukisti IPK:n selvin lukemin 6-0.

Ensimmäinen erä Keuruun Jääpalatsissa mentiin tasaisissa lukemissa ja erätauolle siirryttiin kotijoukkueen 1-0 johtoasemassa Aleksi Rutasen maalilla.

Toisen erän jälkimmäisellä puoliskolla kotijoukkue Keupa Ht heitti kylmää vettä Pelikarhujen kiukaalle iskien kolme maalia 7 minuutin sisällä siirtyen 4-0 johtoon, jolloin ottelu tuntui jo ratkenneen.

Kolmannessa erässä kotijoukkueen hyökkääjä Juuso Mörsky viimeisteli  vielä kaksi maalia ja pisteet jäivät Keuruulle selvin lukemin 6-0.

 - Iso Pettymys. Erittäinen heikko esitys joka osa-alueella. Palaveerattiin ottelun jälkeen joukkueen kesken ja huomenna nähdään huomattavasti nälkäisempi ja taistelevampi Karhulauma Kankaan montussa K-Vantaata vastaan, totesi  IPK:n päävalmentaja Janne Sinkkonen ottelun jälkeen.

Tilastot:

1. erä
13:42 1-0 KeuPa HT 17 RUTANEN Aleksi (12 PELAMO Jesse, 60 AITOLA Olli)
 
 
2. erä
...
Lue lisää...

IPK matkustaa Keuruulle - Otteluennakot

Lähetetty Perjantaina, 16. marraskuuta 2018

Keskiviikkona Hermekselle vieraissa hävinnyt IPK yrittää palata takaisin voittokantaan, kun se matkustaa KeuPa HT:n vieraaksi Keuruulle. Joukkueet kohtasivat viimeksi lokakuun lopussa, ja silloin IPK pystyi hienoon hienoon 5-6 jatkoaikavoittoon. KeuPa HT on sarjassa viidentenä, kymmenen pistettä yhdentenätoista olevaa IPK:ta edellä, joten tärkeitä pisteitä tänäänkin on taas jaossa.

KeuPa HT-IPK klo:18.30

- Erittäin hyvä joukkue saadaan tänään vastaan. KeuPalla on vahva hyökkäys, ja he pelaavat suoraan maalille ja paineistavat todella kovasti, joten oma maalinedusta pelaaminen ja muutenkin huolellisuus omassa päädyssä tulee olemaan tärkeää illalla. Meidän pitää itse pystyä paineistamaan heidän puolustustaan ja saamaan riistoja hyökkäysalueella sekä pystyä käyttämään päätypelaamisemme kautta saadut maalipaikat tehokkaasti. Pelataan joukkueena ja ollaan kärsivällisiä koko 60 minuuttia, niin palkinnon tulemme varmasti myös saamaan, kertoi päävalmentaja Janne Sinkkonen perjantaiaamuna.

- Tiukka ottelu oli keskiviikkona Kokkolassa, vaikka se hävittiinkin. Tehtiin muutama virhe, joista vastustaja maalinsa teki, ja itse ei pystytty omia paikkoja käyttämään, joten sitä lähdemme tänään parantamaan. Voitettiin KeuPa edellisen kerran kohdatessamme ja silloin oltiin tehokkaita maalipaikoissamme. Uskonkin, että jos tänään samalla tehokkudella viimeistelemme ja pidämme heidän maalipaikat minimissä, niin voiton tulemme mukaamme Keuruulta saamaan, ennakoi hyökkääjä Janne Katosalmi illan ottelua.

 

Kokoonpanot

   Katosalmi-Alanen-Hämäläinen Aa

              Kinnunen-Galin

     Piipponen-Pyykkönen-Juusola

           Siikaluoma-Heinonen

Rantaeskola-Hämäläinen Al-Vartiainen

           Koponen-Huttunen

    Korhonen-Fofanov-Nevalainen

13.h Viitanen

Autio (Metsävainio)

Hyökkääjä Janne Katosalmi on tehnyt pelaamissaan 13 ottelussa 9 tehopistettä. (Kuva:Lina...

Lue lisää...
Lähetetty Torstaina, 15. marraskuuta 2018

IPK on hankkinut vahvistusta takalinjoilleen, kun puolustaja Mark Petrov vahvistaa Peli-Karhujen puolustusta joulutaukoon kestävällä koeajalla. Pietarissa syntynyt venäläispuolustaja harjoitteli joukkueen mukana maaottelutauon ajan ja vakuutti valmennuksen.

-Mark tuli tarjolle sopivasti ja tässä kohtaa meillä oli myös tarvetta leveydelle rosteriin. Katsomme joulutaukoon asti, mutta tarkoitus on että IPK saa hänestä puolustajan pidemmäksi aikaa. Mark ei ole vielä pelannut tämän kauden aikana missään, joten hänen on ensiksi saatava pelejä alle ja sitä kautta pikku hiljaa Mestikseen. Kyseessä on nuori "peruspakki", joka haluaa vahvasti uralla eteen päin, kertoi päävalmentaja Janne Sinkkonen.  

Pelaajan paperiasiat ovat kunnossa joten ensiesiintyminen Suomessa ja miesten sarjoissa nähdään pian.

Mark Petrov Eliteprospect:ssa

Tervetuloa Mark! / Добро Пожаловать, Марк!

 

 

Sivut