Lähetetetty Keskiviikkona, 15. elokuuta 2018

IPK aloittaa harjoitusottelunsa huomenna torstaina kun toissa kevään SM-liigan hopea joukkue KalPa saapuu vieraaksi Iisalmeen. Edellinen joukkueiden kohtaaminen vuonna 1992 päättyi KalPan 2-7 vierasvoittoon.

- Erittäin hienoa aloittaa harjoitusottelut KalPaa vastaan. Meillä on takana 11 jääharjoitusta pienellä pelaaja määrällä pienien loukkaantumisien ja armeija poissaolojen vuoksi, mutta olemme pyrkineet valmistamaan joukkueen otteluun niin hyvin kuin on mahdollista. Tulemme saamaan huomisesta ottelusta erinomaista kokemusta puolustus ja toivottavasti myös hyökkäyspelaamiseemme ja ottelu tuleekin olemaan hyvä mittari niin pelaajille kuin myös valmennukselle. Kokoonpano otteluun selviää huomenna kun tiedämme pääsevätkö armeijassa olevat ( Jere-Matias Alanen ja Juuso Nevalainen ) mukaan ja mm. puolustaja Janne Koposen pelikunto ratkeaa huomenna aamulla. Varmuudella ottelusta sivussa ovat loukkaantuneet hyökkääjät Janne Katosalmi ja Aleksi Hämäläinen. Tulikasteensa edustukssa saa huomenna puolustaja Panu Passiniemi ja myös Niko Nuutinen nähdään joukkueen kokoonpanossa ja hänen jatkoaan joukkueessa tarkastelemme ottelun jälkeen. Suurin osa muista Mestis joukkueista on vasta aloittanut harjoittelun joten mielestäni olemme hyvin aikataulussa omassa tekemisessämme, ja onkin hienoa päästä taas pelaamaan pitkän kesän jälkeen ja tätä on kyllä odotettu kertoi, päävalmentaja Janne Sinkkonen joukkueen kuulumiset tiistaina.

IPK-KalPa huomenna torstaina klo. 18.30.

Kai Kantola on yksi kokeneista KalPa pelaajista joka tullaan huomenna jäällä näkemään ( ”Atte Rissanen Photography” )

 

Lähetetetty Tiistaina, 14. elokuuta 2018

Puolustaja Iiro Sulinin kauden aloitus siirtyy vuodenvaihteeseen edellisellä kaudella tapahtuneen loukkaantumisen takia eikä hän näin ollen alkukauden otteluissa mukana ole.

- Jalka jouduttiin operoimaan uudestaan huonon tuurinkin seurauksena ja vasta nyt sain polvituen ja kepit pois ja pääsen aloittamaan täysi painoisen kuntoutuksen. Tarkoitus olisi että olen pelikuntoinen viimeistään vuoden vaihteessa ja sitä kohti töitä tehdään, kertoi puolustaja Iiro Sulin puhelimitse.

Tärkeä puolustaja Iiro Sulin pelasi edellisellä kaudella ennen loukkaantumistaan 34 ottelua tehden niissä 8 tehopistettä.

 

Lähetetetty Keskiviikkona, 01. elokuuta 2018

Kuopiolaislähtöinen laitahyökkääjä Mika-Matti Hyvärinen, 27, pelaa ensi kaudella Mestistä Iisalmen Peli-Karhuissa.

KalPan juniori-ikäluokat läpi kiekkoillut Hyvärinen on pelannut kuusi viimeistä kautta Mestistä.

Ensin kolme kautta SaPKossa ja kolme viimeistä kautta TuTo Hockeyssä. Turkulaisjoukkueen viime vuoden varakapteenille on kertynyt Mestiksen runkosarjaotteluita jo 204.

Viime kaudella TuTo Hockeyn paidassa Hyvärinen pääsi juhlimaan Suomen cupin voittoa ja Mestiksen hopeasijaa.

Hyvärinen kertoo, että Iisalmeen muutossa oli paljon puoltavia tekijöitä.

– Iisalmessa on minulle paljon tuttuja. Olen seurustellut joukkueen kapteenin Otto Huttusen pikkusiskon Emman kanssa kahdeksan vuoden ajan, ja myös appiukko Pekka Huttunen on edustusjoukkueen huoltajana. Lisäksi valmentaja Janne Sinkkonen on minulle tuttu valmentaja SaPKon kahdelta viimeiseltä kaudeltani, Hyvärinen kertoo.

Hyvärinen aloitti heinäkuun alusta oppisopimuksella IPK:ssa. Pelaamisen ohella hän työskentelee seuran myynti- ja markkinointipuolella ja suorittaa pelaamisen ohella myös liiketalouden perustutkinnon.

– Mestis on pitkälti nuorten pelaajien sarja, joten minulla ei varmaankaan kovin paljoa ole enää pelivuosia jäljellä. Siinä mielessä on hieno asia, että saan työkokemusta ja koulutusta pelaamisen ohella. Ei Suomesta varmaan montaa parempaa paikkaa löydy toteuttaa tällaista yhtälöä, Hyvärinen huomauttaa.

Hyvärisen mukaan IPK kiinnosti kovasti myös joukkueena. Seurassa on tehty vahvaa ja nousujohteista työtä viime vuosien aikana....

Lue lisää...

Sivut