Lähetetty Keskiviikkona, 17. lokakuuta 2018

IPK voitti Ketterän vieraskaukalossa numeroin 0-4 ja otti näin ollen kauden ensimmäisen voittonsa. Ketterä hallitsi pelitapahtumia varsinkin ottelun alussa, mutta IPK puolusti erittäin hyvin erinomaisen ottelun pelanneen maalivahti Elmeri Metsävainion johdolla. Lupaava KalPa laina Mikko Juusola teki IPK:n kaksi ensimmäistä maalia ja kun Damir Galin teki ylivoimalla vierasjoukkueen kolmannen maalin viimeisen erän puolessavälissä ja Aatu Hämäläinen viimeisteli vielä neljännen tyhjään Ketterä maaliin niin ansaitusti täydet kolme pistettä myös Iisalmeen matkasi.

- Neljä tehtyä ja ei yhtään omiin niin varmaan aika paljon tänään asioita oikein tehtiin. Puolustettiin erinomaisesti ja maalivahti Elmeri Metsävainio oli kyllä loistava läpi ottelun ja piti varsinkin ottelun alun meitä pystyssä kun Ketterä peliä hallitsi. Todella ylpeä tuosta joukkueesta ja varsinkin tavasta miten he johtoasemassa pelasivat. Voitto tili on nyt avattu ja kyllä se hieman meidän matkaa samalla myös helpottaa vaikean alkukauden jälkeen. Meillä oli tänään koko joukkueellinen onnistujia ja tästä voidaan hetki nauttia ja huomenna alkaa valmistautuminen kohti tulevan lauantain kotiottelua, kertoi päävalmentaja Janne Sinkkonen ottelun jälkeen.

Tilastot

0-1 Juusola ( Vartiainen,Huttunen )

0-2 Juusola ( Fofanov,Viitanen )

0-3 Galin ( Korhonen, Katosalmi ) YV

0-4 Hämäläinen Aa TM

Torjunnat

Lipiäinen 21

Metsävainio 27

Lupaava maalivahti Elmeri Metsävainio torjui nollapelin IPK:n avausvoitossa

  

Lähetetty Keskiviikkona, 17. lokakuuta 2018

IPK matkustaa Imatralle sarjassa neljäntenä olevan Ketterän vieraaksi. Tuloksellisesti heikon alkukauden pelannut IPK hakee kauden avausvoittoaan kun taas Ketterä haluaa kotikentällään hyvää alkukauttaan jatkaa. Varmasti tasainen ottelu on illalla luvassa, niinkuin näiden joukkueiden kohtaamiset ovat viime vuosina aina olleet.

Ketterä-IPK tänään klo. 18.30

- Ketterä puolustaa koko viisikkona erittäin hyvin ja tiiviisti, joten kyllä meidän kiekollinen pelaaminen täytyy olla tänään kontrolloitua ja järkevää. Puolustetaan huolellisesti ja jätetetään isot virheet pois sekä hyödynnetään itse vastustajan virheet ja omat maalipaikkamme niin kolme pistettä Imatralta mukaamme tulemme saamaan. Kokoonpanoon tulee muutoksia kun Jere Alanen ja Juuso Nevalainen ovat armeijan vuoksi poissa tänään mutta saamme yhteistyöseura KalPasta mukaan jo tutun hyökkääjän Mikko Juusolan ja Eetu Paasovaaran sekä uutena puolustaja Joona Riekkisen. Hyvillä mielin ja ehdottomasti voitto mielessä Imatralle tänään matkustamme, kertoi päävalmentaja Janne Sinkkonen keskiviikko aamuna.

- Joukkueen sisällä on on hyvä henki vaikka alkukausi on tulosten valossa ollut erittäin heikko. Meidän pitää jatkaa kovaa työntekoa niin varmasti myös tappiot voitoiksi saamme käännettyä ja tänään siihen on taas hyvä mahdollisuus. Tehdään iso työmäärä ottelussa ja ollaan kylmäpäisiä omissa maalipaikoissamme niin voiton myös Imatralta tulemme saamaan, kertoi joukkueen kapteeni puolustaja Otto Huttunen illan pelistä ja lähetti vielä IPK:n kannattajille terveiset tulevan lauantain kotiottelusta ja toivoi edelleen kovaa kannustusta sekä sanoi voittotilin vielä varmasti aukeavan.

Kokoonapanot

Katosalmi-Pyykkönen-Hämäläinen Aa

          Siikaluoma-Riekkinen

Viitanen-Fofanov-Hyvärinen

         Kinnunen-Galin

Vartiainen-Hämäläinen Al-Juusola

         Huttunen-Koponen

Korhonen-Paasovaara-Rantaeskola

        Heinonen

Metsävainio (am)...

Lue lisää...
Lähetetty Perjantaina, 12. lokakuuta 2018

Hyvin ottelun aloittanut ja pelin alku vaihetta välillä selvästikkin hallinnut kotijoukkue taipui lopulta LeKille numeroin 3-5. Voittonsa myötä LeKi siirtyi sarjakärkeen kun taas IPK:n vaikea alkukausi sai jatkoa.

- Raskastahan tämä tällä hetkellä on. Tultiin otteluun hyvin ja hallittii ensimmäistä erää mutta kun koko peliä katsoo niin tuskaistahan pelaaminen tällä hetkellä on ja edelleen maalin hinta meidän päätyyn on liian halpa. Huiltaan viikonloppu ja otetaan ajatukset pois jääkiekosta hetkeksi ja maanantaina ruvetaan valmistautumaan tulevaan viikkoon ja siihen että saadaan kurssi oikeaan suuntaan, kertoi päävalmentaja Janne Sinkkonen ottelun jälkeen.

Tilastot

1-0 Vartiainen ( Rantaeskola )

2-0 Juusola ( Nevalainen )

2-1 Tanus ( Seppälä, Haaranen )

2-2 Haaranen ( Seppälä )

3-2 Korhonen ( Viitanen, Alanen )

3-3 Väkiparta ( Haaranen, Arousva )

3-4 Seppälä ( Haaranen, Lahtinen )

3-5 Tanus ( Seppänen, Lucenius )

Torjunnat

Autio 16

Rautiainen 28

 

Sivut