Lähetetty Lauantaina, 17. marraskuuta 2018

IPK kärsi neljännen peräkkäisen tappionsa kun K-Vantaa haki selvän 0-4 voiton Iisalmesta. Ottelun ensimmäinen erä oli tasainen mutta ainoastaan vierasjoukkue K-Vantaa onnistui maalinteossa pienten pomppujenkin ansiosta. Toisesessa erässä vierasjoukkue K-Vantaa ratkaisi ottelun tekemällä kolme maalia eikä kotijoukkueen kolmannen erän kiri tuottanut tarvittavaa kavennusmaalia, ja näin ollen kolme sarjapistettä matkasi Vantaalle.

- Vaikea jakso meillä on tällä hetkellä menossa. Yrityksen puutteesta ei voi joukkuetta syyttää mutta kyllä onnistumiset meitä tällä hetkellä karttavat. Tietty rentous pelaamisestamme tällä hetkellä puuttuu ja siihen on meidän keinot löydettävä. Sarjaa on vielä paljon jäljellä, enkä usko että yksikään pelaaja tuolla kopissa olisi luovuttamassa. Tämä oli vaikea viikko meille ja onneksi se on nyt ohi ja kaikkemme tulemme antamaan että ensi viikolla saamme kurssin kääntymään, kertoi päävalmentaja Janne Sinkkonen ottelun jälkeen.

Tilastot

0-1 Niemi

0-2 Saarelainen ( Monto )

0-3 Monto ( Metsola,Sund )

0-4 Kiviniemi ( Monto, Sund ) YV

Torjunnat

Iilahti 19, Metsävainio 7

Ignatjew 24

 

Lähetetty Lauantaina, 17. marraskuuta 2018

IPK hakee kauden ensimmäistä kotivoittoaan kun K-Vantaa saapuu vieraaksi Kankaanmonttuun. Molemmat joukkueet hävisivät eiliset ottelunsa ja ovat playoff viivan alapuolella joten tärkeistä pisteistä tänään pelataan.

- Vastustajasta voitaisiin puhua vaikka mitä, mutta omasta tekemisestämme tämä kiinni on. Eilen ja tänään aamulla juteltiin joukkueen kanssa pelaamisestamme ja aamujäillä niitä asioita myös läpi kävimme. Tehtiin pieniä ketjumuutoksia jolla haluamme joukkuetta herättää ja sen lisäksi KalPasta tulee maalivahti Jonatan Iilahti hakemaan pelituntumaa, josta olimme sopineet jo edellisellä viikolla. Pistetään tänään kaikki likoon mitä löytyy ja palataan takasin voittojen tielle, kertoi päävalmentaja Janne Sinkkonen lauantai aamuna.

Kokoonpanot

   Katosalmi-Alanen-Juusola

              Kinnunen-Galin

Hämäläinen-Pyykkönen-Rantaeskola

           Siikaluoma-Riekkinen

Piipponen-Hämäläinen Al-Vartiainen

           Koponen-Huttunen

    Viitanen-Fofanov-Nevalainen

            Heinonen

Iilahti (Metsävainio)

Puolustaja Joona Riekkinen ja IPK mielivät takaisin voittojen tielle ( Kuva: Darren Rose )

Lähetetty Lauantaina, 17. marraskuuta 2018

IPK koki kolmannen peräkkäisen tappionsa Keuruulla, kun kotijoukkue Keupa Ht kukisti IPK:n selvin lukemin 6-0.

Ensimmäinen erä Keuruun Jääpalatsissa mentiin tasaisissa lukemissa ja erätauolle siirryttiin kotijoukkueen 1-0 johtoasemassa Aleksi Rutasen maalilla.

Toisen erän jälkimmäisellä puoliskolla kotijoukkue Keupa Ht heitti kylmää vettä Pelikarhujen kiukaalle iskien kolme maalia 7 minuutin sisällä siirtyen 4-0 johtoon, jolloin ottelu tuntui jo ratkenneen.

Kolmannessa erässä kotijoukkueen hyökkääjä Juuso Mörsky viimeisteli  vielä kaksi maalia ja pisteet jäivät Keuruulle selvin lukemin 6-0.

 - Iso Pettymys. Erittäinen heikko esitys joka osa-alueella. Palaveerattiin ottelun jälkeen joukkueen kesken ja huomenna nähdään huomattavasti nälkäisempi ja taistelevampi Karhulauma Kankaan montussa K-Vantaata vastaan, totesi  IPK:n päävalmentaja Janne Sinkkonen ottelun jälkeen.

Tilastot:

1. erä
13:42 1-0 KeuPa HT 17 RUTANEN Aleksi (12 PELAMO Jesse, 60 AITOLA Olli)
 
 
2. erä
...
Lue lisää...

Sivut