Kausikortit nyt myynnissä!

IPK-kausikortit myynnissä. Lisätiedot täältä.

Seisomakausikortti kesäkuun loppuun mennessä ostettuna vain 150 euroa! (normaalihinta 230 euroa)

Lähetetetty Sunnuntaina, 25. kesäkuuta 2017

Viimekaudella Ässien A-junioreiden kapteenina tehot 12+12 nuorten SM-liigassa iskenyt Valtteri Pihlajamäki on solminut karhulauman kanssa vuoden sopimuksen. Liigassa Pihlajamäki pääsi esiintymään kaikkiaan kolmessa ottelussa.

Loppuun asti taistelevana ja fyysisenä pelaajana tunnettu Pihlajamäki haki alkukesän pelipaikkaa Ässien Liigaringistä, mutta tällä erää pelipaikka ei auennut Liigassa.

20-vuotias oikealta ampuva laituri halusi kehittyäkseen Liiga-pelaajaksi miesten Mestis-pelejä ja agentin otettua yhteyttä Peli-Karhuihin, syntyi yhteisymmärrys pelaajan ja seuran välillä valmentaja Janne Sinkkosen mukaan nopeasti.

- Meillä oli yksi pitkälle työstetty sopimus erään hyökkääjän kanssa, mutta viime metreillä pelaaja valitsi toisen seuran. Samana päivänä tuli tieto, että Pihlajamäki olisi tarjolla, ja aloin selvittämään pelaajan taustoja. Heti ensimmäisestä puhelusta tuli kuva, että kyseessä on asennepelaaja, joka jättää aina kaikkensa jäälle. Uskon, että saimme miehen, joka on vahvasti minun ja Peli-Karhujen näköinen pelaaja, josta on ainesta kotiyleisön lemmikiksi kovan työnteon ja fyysisen pelin myötä, Sinkkonen kiittelee.

Pihlajamäki nauttii kaksinkamppailuista ja uskaltaa taklata. Tämä näkyi myös kauden päätteeksi nuorten SM-hopeaa juhlineen Pihlajamäen jäähytilastoissa, sillä Nuorten SM-liigassa miehelle kertyi viimekaudella kaikkiaan 59 jäähyminuuttia.

- Mies todella halusi meille ja hän omaa hyvän laukauksen. Pihlajamäen suhteen pelirooli on täysin avoin. Hän istuu varmasti täydellisesti neloskentän rikkovaan ja taklaavaan rooliin, mutta voi ottaa isoakin ruutua, koska eväät siihen kyllä on, Sinkkonen uskoo.

Pihlajamäen sopimuksen myötä Peli-Karhut etsivät enää aktiivisesti kokoonpanoonsa vain yhtä kärkipään hyökkääjää. Myöskin puolustuksessa voidaan nähdä vielä muutoksia.

- Saku Kinnunen on KalPan...

Lue lisää...
Lähetetetty Perjantaina, 16. kesäkuuta 2017

Iisalmen Peli-Karhujen joukkueen runko alkaa olla kasassa, kun viime kaudellakin karhupaidassa pelanneet hyökkääjät Juha Virtanen ja Niko Putkonen tekivät joukkueen kanssa vuoden jatkosopimukset. Puolustaja Anton Kokkonen hakee puolestaan paikkaa kokoonpanosta try outin kautta.

Keskushyökkääjä Juha Virtanen pelasi viime kaudella Peli-Karhuissa isossa roolissa ja samaa roolia miehelle on luvassa jatkossakin. Viime kaudella runkosarjan 50 kamppailussa tehot 10+17 tehot tehnyt karhukasvatti iski lisäksi karsintasarjassa tehot 2+6. Lisäksi mies toimi joukkueen kapteenina Otto Huttusen loukattua itsensä jo alkukaudesta.

Valmentaja Janne Sinkkonen huokui tyytyväisyyttään, kun Virtasen sopimus saatiin pakettiin.

- Meidän viime kauden kapteeni ja ykköskentän sentteri ja isoja saappaita miehelle ollaan kaavailtu tulevaan kauteenkin. Virtanen on monipuolinen pelaaja, joka on vahva aloittaja ja pystyy pelaamaan niin yli- kuin alivoimissakin, Sinkkonen toteaa.

Neljättä kauttaan karhupaidassa aloitteleva Niko Putkonen onnistui viime kaudella 49 pelaamassaan runkosarjapelissä kirjaamaan itselleen tehot 9+10. Kuudessa karsintasarjan pelissä puolestaan syntyi tehot 2+1.

Viime kauden aikana Putkonen totuttiin näkemään lähes roolissa kuin roolissa ja mies tulee olemaankin monikäyttöinen pelaaja tulevallakin kaudella.

- Putkosen pystyy laittamaan rooliin kuin rooliin. Pelaa niin sentteriä kuin laituriakin ja taisi pelata minun alaisuudessa...

Lue lisää...
Lähetetetty Torstaina, 15. kesäkuuta 2017

Uusi IPK:n vetoketjullinen huppari on nyt tilattavissa ennakkoon. Kun tilaat 3.7. mennessä, saat hupparin ennakkotilaajan etuhintaan 54 euroa! (norm. hinta aikuiset 69 euroa, lapset 65 euroa)

Koot:

  • Unisex-malli: S, M, L, XL, XXL, 3XL
  • Lady-mitoitus: S, M, L
  • Lapset: 130, 140, 150, 160

Tilaa hupparit sähköpostilla: info [at] ipk [dot] fi . Ilmoita viestissäsi nimi, yhteystiedot, hupparin koko sekä sähköpostiosoite.

Tilinumero: FI42 5068 0620 0121 85 tai FI24 4600 1040 0191 54 Iisalmen Peli-Karhut ry, viitteeksi ”Hupparitilaus /tilaajan nimi”

Sivut