Lähetetty Torstaina, 15. marraskuuta 2018

IPK on hankkinut vahvistusta takalinjoilleen, kun puolustaja Mark Petrov vahvistaa Peli-Karhujen puolustusta joulutaukoon kestävällä koeajalla. Pietarissa syntynyt venäläispuolustaja harjoitteli joukkueen mukana maaottelutauon ajan ja vakuutti valmennuksen.

-Mark tuli tarjolle sopivasti ja tässä kohtaa meillä oli myös tarvetta leveydelle rosteriin. Katsomme joulutaukoon asti, mutta tarkoitus on että IPK saa hänestä puolustajan pidemmäksi aikaa. Mark ei ole vielä pelannut tämän kauden aikana missään, joten hänen on ensiksi saatava pelejä alle ja sitä kautta pikku hiljaa Mestikseen. Kyseessä on nuori "peruspakki", joka haluaa vahvasti uralla eteen päin, kertoi päävalmentaja Janne Sinkkonen.  

Pelaajan paperiasiat ovat kunnossa joten ensiesiintyminen Suomessa ja miesten sarjoissa nähdään pian.

Mark Petrov Eliteprospect:ssa

Tervetuloa Mark! / Добро Пожаловать, Марк!

 

 

Lähetetty Keskiviikkona, 14. marraskuuta 2018

Vahvan alkukauden pelannut Hermes jatkoi hyviä otteitaan voittamalla IPK:n kotihallissaan lukemin 3-1. Hyvin ottelun alkuun tullut vierasjoukkue loi ensimmäisessä erässä palkon maalipaikkoja mutta maaliin asti kiekkoa ei hyvistäkään paikoista saatu. Ottelussa edettiin maalittomassa tasatilanteessa aina toisen erän loppuun asti kun molempien joukkueiden maalivahdit torjuivat useita hyviä maalintekopaikkoja, mutta toisen erän loppu oli IPK:lle kuitenkin erittäin heikko kun Hermes teki kolme maalia kolmessa minuutissa ja ottelu näytti jo hieman ratkenneen. Kolmannessa erässä IPK yritti vielä otteluun mukaan päästä ja Topi Piipponen kavensikin ylivoimalla hieman ennen erän puoltaväliä. Enempää maaleja ei ottelussa kuitenkaan nähty ja täydet kolme pistettä jäivät Kokkolaan.

- Iso pettymys. Hyvä ensimmäinen erä meiltä jota seurasi erittäin heikko toinen erä jossa Hermes oli meitä selvästi parempi. Kolmannessa erässä tapeltiin mutta tänään ei tämän enempää ansaittu. Hävittiin tänään paljon aloituksia ja syöttölaatumme oli liian heikko sekä tehtiin muutama virhe josta vastustaja maalinsa tekikin. Metsävainio oli tänään maalissa hyvä ja otti useita hienoja torjuntoja varsinkin toisen erän aikana. kaksi ottelua tällä viikolla vielä edessä ja niistä meidän pitää pisteitä pystyä ottamaan, kertoi päävalmentaja Janne Sinkkonen ottelun jälkeen.

Tilastot

1-0 Nättinen ( Joki,Kivinen )

2-0 Uomala ( Niemelä )

3-0 Nättinen ( Paulaharju )

3-1 Piipponen ( Galin,Hämäläinen Aa) YV

Torjunnat

Jukuri 20

Metsävainio 27

Topi Piipponen teki IPK:n ainoan maalin kolmannessa erässä

 

 

Lähetetty Keskiviikkona, 14. marraskuuta 2018

Reilun viikon mittainen tauko peleistä on ohi ja IPK matkustaa sarjassa toisena olevan Hermeksen vieraaksi Kokkolaan. Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti tämän kauden runkosarjassa ja molemmat ottelut Hermes pystyi voittamaan joten varmasti nälkäinen IPK Kokkolassa tänään nähdään.

Hermes-IPK klo. 18:30

- Hieno haaste meillä illalla edessä. Hermes on erittäin työteliäs joukkue, ja kyllä meidän pitää tänään tehdä itse erittäin suuri työmäärä täydet 60 minuuttia jos pisteistä haluamme taistella. Meillä on ollut tauon aikana harjoituksissa erittäin iloinen ja positiivinen tekeminen nähtävillä ja jos samanlaisen ilmeen tänään jäälle saamme niin varmasti myös voiton tulemme ottamaan, kertoi päävalmentaja Janne Sinkkonen keskiviikko aamuna.

- Hyvällä fiiliksellä Kokkolaan matkustamme. Hermes on vaikea vastustaja mutta olemme pelanneet vieraissa hyvin, joten voitto mielessä Kokkolaan menemme, kertoi maalivahti Elmeri Metsävainio joka on ollut myös KalPan mukana ja sanoikin että tekeminen Liigassa on vielä luonnollisesti asteen kovempaa kuin Mestiksessä.

Kokoonpanosta tänään sivussa ovat armeijassa olevat hyökkääjät Juuso Nevalainen ja Jere-Matias Alanen sekä loukkaantuneena oleva puolustaja Panu Passiniemi.

Kokoonpanot

Katosalmi-Pyykkönen-Hämäläinen Aa

       Siikaluoma-Riekkinen

Piipponen-Juusola-Korhonen

       Galin-Kinnunen

Rantaeskola-Hämäläinen Al-Vartiainen

       Koponen-Huttunen

Hyvärinen-Fofanov-Viitanen

       Heinonen

Metsävainio (am)

Autio

IPK:n lahjakkaasta maalivahti kaksikosta Elmeri Metsävainio on maalilla tänään Kokkolassa (kuva: Lina Haapalainen)

 

 ...

Sivut