Kausikortit nyt myynnissä!

IPK-kausikortit myynnissä. Lisätiedot täältä.

Lähetetetty Perjantaina, 15. joulukuuta 2017

IPK-Kiekko Vantaa klo 18.30

Sarjakakkonen Kiekko-Vantaa saapuu IPK:n vieraaksi Iisalmeen. Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti tämän kauden runkosarjassa jotka molemmat päättyivät K-Vantaan voittoon.

- Tämän illan vastustaja on erittäin hyvin liikkuva ja laadukas joukkue joka myös puolustaa todella organisoidusti. Meidän syöttölaatumme pitääkin olla tänään huolellista ja laadukasta jotta pystymme heidän vahvan keskialueen trapin murtamaan ja saamaan painetta heidän puolustualueelle. Tämä on viimeinen ottelu ennen taukoa joten laitamme varmasti kaiken peliin ennakoi illan ottelusta valmenta Timo Keppo.

Kokoonpanot

Hämäläinen Aa - Kokkola - Katosalmi

         Galin - Heinonen

Nevalainen - Pyykkönen - Viitanen

          Kinnunen - Sulin

Fomin - Hämäläinen Al - Kouvalainen

         Huttunen - Koponen

Fofanov - Virtanen - Pihlajamäki

13 h. Kivioja

Tolonen (am)

Autio

Lähetetetty Keskiviikkona, 13. joulukuuta 2017

IPK-LeKi 2-3 VL

Hienosti taistellut IPK joutui lopulta taipumaan voittolaukaus kilpailussa. Hyvän kolmannen erän ansiosta kahden maalin takaa tasoihin tullut karhulauma oli lähellä voittoa jatkoajalla mutta tällä kertaa kiekko ei pomppinut kotijoukkueelle ja lisäpiste voittolaukausten jälkeen matkasi LeKin mukana lempäälään.

- Erittäin laadukas joukkue oli tänään vastassa ja olimmekin vaikeuksissa heidän paineistuksen kanssa ensimmäisen puolikkaan ottelusta. Koko joukkueelta kuitenkin erinomainen tason nosto heikon ensimmäisen puolikkaan jälkeen ja hieno taistelumme palkittiinkin kolmannessa erässä tasoitusmaalin myötä ja pienellä onnella olisimme voineet ottelun myös voittaa mutta tänään ei pomppinut meille. Kokonaisuutta kun katsotaan niin LeKi voittonsa ansaitsi mutta olen tyytyväinen että pystyimme peliämme parantamaan loppua kohden vaikka se ei tänään voittoon riittänytkään. Huomenna harjoitellaan ja suunnataan katseet kohti perjantain kotiottelua K-Vantaata vastaan kertoi  päävalmentaja Janne Sinkkonen pelin päätyttyä.

Tilastot

0-1 Ikonen ( Välimaa, Kangasniemi )

0-2 jalonen ( Arousva, Kangasniemi )

1-2 Kouvalainen ( Hämäläinen Al, Koponen )

2-2 Hämäläinen ( Huttunen, Fomin )

2-3 Peltonen VL

Lähetetetty Keskiviikkona, 13. joulukuuta 2017

IPK - LeKi klo 18.30

Sarjan paras vierasjoukkue kolmantena oleva LeKi Lempäälästä kohtaa tänään kankaanmontussa kymmennentenä olevan kotijoukkue IPK:n. Illan kamppailu on joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tämän kauden runkosarjassa.

- Leki on erittäin hyvin liikkuva joukkue jossa on paljon potentiaalisia tulevaisuuden lupauksia mm. U-20 maajoukkueen maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen. Meidän pitää puolustaa tänään erittäin tiivisti ja viisaasti sekä pystyttävä olemaan tehokkaita omassa hyökkäyspelissämme niin taistelemme varmasti voitosta. Tiukka kamppailu luvassa ja tulemmekin näkemään illalla hyvän IPK:n kotikaukalossa tiivisti päävalmentaja Janne Sinkkonen tunnelmat keskiviikko aamuna.

Kokoonpanot

Katosalmi - Kokkola - Hämäläinen Aa

       Korhonen - Galin

Viitanen - Pyykkönen - Nevalainen

       Sulin - Kinnunen

Kouvalainen - Hämäläinen Al - Fomin

       Koponen - Huttunen

Pihlajamäki - Fofanov - Kivioja

       Heinonen

Autio (am)

Tolonen

Sivut