Lähetetetty Perjantaina, 16. maaliskuuta 2018

IPK tasoitti otteluvoitot voittamalla SaPKon erikoisten vaiheiden jälkeen lukemin 7-6. Ottelu oli jo vahvasti kotijoukkueen käsissä mutta vierasjoukkue SaPKo tuli neljän maalin takaa rinnalle ja vielä ohikin, mutta kotijoukkue IPK löysi vielä kerran uuden vaihteen ja onnistui vielä kahdesti maalin teossa ja tärkeä kiinnitys jäi Iisalmeen.

Ottelusarjan viides peli pelataan huomenna lauantaina Savonlinnassa. Ottelu alkaa klo. 17.

- Olen ylpeä tuosta joukkueesta. Menetettiin peli kerran mutta pystyttiin vaikeassa tilanteessa vielä kerran se voitoksi kääntämään. Hyökkääjä Aleksi Hämäläinen otti joukkueen reppuselkään ja oli suurin yksittäinen tekijä että tänään voitto saatiin. Oli erikoinen ottelu, mutta tärkeintä että saatiin sarja tasoihin ja huomenna on taas paikka ottaa vierasryöstö, kertoi päävalmentaja Janne Sinkkonen ottelun jälkeen.

Tilastot

1-0 Kouvalainen ( Kivioja )

1-1 Monto ( Lämsä, Lainio )

2-1 Pyykkönen ( Katosalmi, Hämäläinen Aa )

3-1 Huttunen ( Piipponen, Hämäläinen Al ) yv

4-1 Hämäläinen Aa ( Pyykkönen )

5-1 Hämäläinen Al ( Huttunen, Kouvalainen ) Yv

5-2 Lainio ( Monto, Hämäläinen ) yv'

5-3 Hämäläinen

5-4 Lainio ( Hämäläinen )

5-5 Monto ( Saramäki, Hämäläinen )

5-6 Henttonen

6-6 Kouvalainen ( Hämäläinen Al, Heinonen )

7-6 Viitanen ( Piipponen, Huttunen )

Torjunnat

Autio 19, Tolonen 13

Urpolahti 4, Toivonen 11

Yleisöä 1204

Aleksi Hämäläinen oli kentän paras pelaaja kun IPK otti tärkeän kiinnityksen välieräpaikasta taisteltaessa.

Lähetetetty Perjantaina, 16. maaliskuuta 2018

IPK kohtaa tänään SaPKon puolivälieräsarjan neljännessä ottelussa Iisalmessa. Vierasjoukkue SaPKo johtaa paras seitsemästä pelattavaa ottelusarjaa 2-1 kun kumpikin joukkue on omat kotipelinsä voittanut. - Erittäin mielenkiintoinen ottelu on tänään luvassa ja toivottavasti saadaan halli ääriään myöten täyteen, kertoi IPK:n puheenjohtaja Mika Salonen perjantai aamuna.

Ottelu Iisalmen Kankaanmontussa alkaa tänään klo. 18.30

- Edellinen ottelu Savonlinnassa meni hieman sukkasillaan hiihdellen, ja tänään ei semmoista tulla näkemään. Kyllä meidän pitää ottaa kotikaukalossa komento ja pystyä esiintymään fyysisesti ja aktiivisesti sekä olemaan kiekollisesti rohkeita mutta myös huolellisia. Erikoistilanne pelaaminen sekä molempien maalien edustat tulevat edelleen olemaan ratkaisevassa osassa illan ottelua ja niissä meidän pitää vahvoja olla. Ollaan kärsivällisiä ja tylyjä illalla niin myös voiton tulemme ottamaan kertoi päävalmentaja Janne Sinkkonen perjantai aamuna.

Kokoonpanot

Hämäläinen Aa - Pyykkönen - Katosalmi

            Galin - Huttunen

Viitanen - Kokkola - Piipponen

            Kinnunen - Korhonen

Kivioja - Hämäläinen Al - Kouvalainen

           Heinonen - Koponen

Nevalainen - Putkonen - Pihlajamäki

           Kokkonen

Autio (am)

Tolonen

Lahjakas hyökkääjä Topi Piipponen on tehnyt kolme maalia kevään pudotuspeleissä.

Lähetetetty Keskiviikkona, 14. maaliskuuta 2018

IPK taipui kolmannessa puolivälieräottelussa SaPKolle lukemin 4-1. Ottelun alku oli vierasjoukkueelle hankala lukuisten jäähyjen takia ja SaPKo jäähyjen johdosta erää myös hallitsi. Toisessa erässä vierasjoukkue IPK loi lukuisia maalipaikkoua mutta onnistui ainoastaan kerran ohittamaan läpi ottelun hyvin torjuneen Roope Urpolahden. Kolmannessa  erässä IPK:n kiri jäi hieman vaisuksi ja ottelun ratkaisu nähtiin ajassa 56:33 kun SaPKo hyökkääjä Niklas Salo iski ratkaisevan 3-1 maalin. Kotijoukkue osui vielä kerran IPK:n pelatessa ilman maalivahtia, ja näin ollen SaPKo otti toisen kiinnityksen ottelusarjassa.

- Pelattiin kaksi erää hyvää kiekkoa mutta kolmannen erän kiri jäi tällä kertaa meillä piippuun, emmekä siinä pystyneet parhaimpaamme. Toisessa erässä ennen SaPKon 2-0 maalia jäi tuomareilta viheltämättä selvä kampitus, ja tuommoiset tuomari virheet ovat monesti merkityksellisiä tiukoissa peleissä. Parempi voitti tänään, mutta meidän matka jatkuu kohti perjantain kotiottelua, kertoi päävalmentaja Janne Sinkkonen pelin jälkeen.

Ottelusarjan neljäs peli pelataan perjantaina Iisalmessa. Ottelu alkaa klo. 18.30.

Tilastot

1-0 Lahtela ( Laamanen, Salo )

2-0 Mäkinen ( Kuronen, Salo ) TV

2-1 Piipponen ( Galin, Hämäläinen Al ) TV

3-1 Salo ( Mäkinen, Lahtela ) 

4-1 Lahtela TM

Torjunnat

Urpolahden 33

Autio 43

Sivut