Veteraanit kunniavieraiksi Peli-Karhujen kotiotteluihin

Vetrean IIsalmen toimipisteen asiakkaat Kauko Haalas ja Taavetti Rissanen olivat mukana kuulemassa Iisalmen Peli-Karhujen ja Karhukopla Fanclubin uudesta palvelusta. IPK ja Karhukopla kutsuvat veteraaneja kotiotteluihinsa kunniavieraiksi syksyn aikana. Vetrean puolesta tilaisuudessa olivat mukana ylilääkäri Jari Tiihonen ja viriketoiminnan ohjaaja Marjo Jaakkola. IPK:n edustajana mukana oli toiminnanjohtajana Jarmo Ylisiplola ja Karhukoplan puolesta idean isä Jari Marttila. 

 

Iisalmen Peli-Karhut ja Karhukopla Fanclub kutsuvat sotiemme veteraaneja kunniavieraiksi IPK:n kotiotteluihin syksyn aikana. Järjestelyssä on mukana Vetrea Terveys Oy.

Idean isä on Karhukoplan jäsen Jari Marttila, joka kertoi ajatuksestaan muille Karhukoplan jäsenille viime kesänä.

- Veteraanivierailu toteutuu niin, että kaikkiin syksyn kotiotteluihin Vetrean väki valitsee asiakkaistaan yhden tai kaksi veteraania, jotka tulevat kotiotteluun kunniavieraaksi, kertoo Marttila.

Karhukoplan edustajat käyvät hakemassa otteluun valitut veteraanit Vetrealta ennen ottelun alkua. Ottelussa Karhukoplan edustajat toimivat veteraanien otteluisäntinä.

- Suunnitelmissa on, että haastattelemme veteraaneja ottelun erätauolla. Haluamme tuoda yleisön tietoon sen, mitä veteraanisukupolvi on maamme hyväksi tehnyt. Tämä on kunnianosoitus ja kiitos veteraaneille heidän tekemästään työstä, Marttila jatkaa.

IPK tarjoaa kunniavieraiksi tulleille veteraaneille erätaukotarjoilut ja ottelutapahtuman. Vetrean rooli on valita asiakkaidensa joukosta sopivat veteraanit otteluun. Ottelun jälkeen veteraaneille järjestetään kuljetus ja heidät saatetaan takaisin Vetrealle.

Vetrea Terveys Oy:n ylilääkäri Pasi Tiihonen kertoo, että Karhukoplan ideaan oli helppo innostua.

- Loistava ideahan tämä on ja heti innostuimme, kun Karhukoplan idea kertoi ajatuksesta Marjo Jaakolalle ja meille.  Muutamat teräsvaarit ovat vielä hyvässä kunnossa ja kertovat mielellään omista kokemuksistaan, vaikka veteraanien keski-ikä on 92 vuotta. Jääkiekko-ottelut ovat hienoa vaihtelua arkeen, Tiihonen sanoo.

Karhukoplassa suunnitelma on otettu hyvin vastaan. Veteraanivierailuja toteutetaan jouluun saakka 11 kotiottelussa.

- Koko Karhukoplan väki lähti tähän hienosti mukaan, kun vuoroja jaettiin. On hienoa, että saimme kesällä karhukoplan kesäpäivässä esille tulleen ajatuksen yhdessä IPK:n ja Vetrean kanssa toteutumaan, kiittelee Karhukoplan puheenjohtaja Marko Kyyriäinen.

Iisalmen Peli-Karhujen ensimmäinen kotiottelu on lauantaina 30.9., jolloin IPK kohtaa Savonlinnan Pallo-Kerhon.