IPK Suomen Cupin välieriin

IPK voitti KeuPa HT´n tasaisessa ottelussa numeroin 3-2.

Jasin kommentit voitto pelin jälkeen.

Tultiin otteluun hyvällä ilmeellä ja päästinkin nopeasti joskin hieman onnekkaasti johtoon. Hyvän alun jälkeen pelin rytmi kuitenkin hävisi ja jouduimme sekoittamaan viisikoita hieman kun Damir Galin sai 2+10 minuuttia ja Iiro Sulin joutui paikattavaksi pukukopin puolelle. KeuPa hallitsikin erän loppua selvästi ja jouduimme olemaan pitkiä pätkiä omassa päädyssä jota puolustimme kuitenkin erinomaisesti.

Toisessa erässä saimme jälleen viisikot normaalin kuosiin ja loimme paljon hyviä maali paikkoja mistä olisikin pitänyt pystyä tappamaan ottelu. Pelasimme loistavan erän viimeiselle miinuutille saakka missä kuitenkin teimme peräkkäisiä virheitä ja kaveri tuli tasoihin.

Kolmas erä oli tiukkaa kamppailu pelaamista  jota vieras joukkue hallitsi. Tatu Kokkola vei kotijoukkueen 2-1 johtoon erän alussa mutta keupa tuli tasoihin erän puolessa välissä Markus Jokisen maalilla. Jaksoimme kuitenkin uskoa omaan tekemiseen joka toikin vielä lopussa palkinnon Niko Korhosen maalin merkeissä vain minuutti ennen summeria.

Joukkue näytti tänään sielunsa pystymällä kääntämään tiukan pelin voitoksi. Maalivahti pelimme oli tänän erinomaista.Puolustimme hyvin ja hyökkäyksemme oli myös riittävän hyvää. IPK oli tänään JOUKKUE!!

Suomen Cupin välierissä vastaan asettuu Sapko. Ottelu pelataan viikon päästä perjantaina Savonlinnassa.

Tilastot:

1 - 0  Hämäläinen Aa  ( Galin , kinnunen )

1 - 1  Luhtalampi  ( Erving, kauppila )

2 - 1  Kokkola  ( Koponen, Piipponen )

2 -2   Jokinen  ( Tiainen )

3 - 2  Korhonen  ( Virtanen, Katosalmi )

Torjunnat: 

Autio 28

Ylönen  19