Iiro Sulin jatkaa ja Julius Rantaeskola aloittaa Peli-Karhuissa

IPK teki tärkeän jatkosopimuksen viimekauden runkopuolustajansa Iiro Sulinin kanssa. Sulin pelasi viime kaudella IPK-paidassa 34 ottelua ennen loukkaantumistaan. Uutena pelaajana Peli-Karhuihin siirtyy edelliset neljä kautta Kiekko-Vantaata edustanut hyökkääjä Julius Rantaeskola. Rantaeskola teki Mestis-kaudella 2016–2017 peräti 26 maalia ja olikin viimevuonna Jokereiden sopimuspelaaja, vaikkei yhtään KHL-ottelua Jokeripaidassa pelannutkaan.

- Hyvillä mielin solmin jatkosopimuksen IPK:n kanssa. Seurasta jäi hyvä kuva viime kaudelta, vaikka omalta osalta kausi olikin rikkonainen alavartalovamman takia. Se tietysti jäi harmittamaan, mutta haluan ehdottomasti pystyä haastamaan itseni loukkaantumisen jälkeen ja ottamaan johtavan pakin roolin joukkueessa ja vielä kehittymään pelaajana. Näytettiin jo viime kaudella, että pystytään kaikki joukkueet tässä sarjassa haastamaan ja ilman muuta haluamme joukkueena yhden stepin ottaa lisää kohti kevään mitalipelejä, toteaa Iiro Sulin.

- Hienoa, että Sulin jatkaa meillä. Hän on kokenut pelaaja Mestikseen ja varmasti yksi sarjan parhaita puolustusalueella sekä alivoimalla. Hän meni viime kaudella eteenpäin myös paljon kiekollisessa pelissä ja tuleekin varmasti olemaan todella iso pala meidän joukkuettamme ensi kaudella, kommentoi päävalmentaja Janne Sinkkonen ja jatkaa:

- Rantaeskola on varmasti yksi sarjan parhaista hyökkääjistä. Olimme pitkään hänen perässään, ja onneksi viimein hänet myös saimme joukkueeseemme. Viime kausi oli varmasti hänelle itselleen tehollisesti pettymys, vaikka hän erinomaista kiekkoa pelasikin, mutta sitä edellisen kauden 26 maalia kertovat hänen erinomaisista hyökkäyssuunnan taidoistaan ja olen todella tyytyväinen, että hän valitsi seurakseen IPK:n.

- Tulen erittäin hyvillä mielin Iisalmeen. En ollut tyytyväinen viime kauteeni ja haluan ehdottomasti pystyä siitä parantamaan ja sitä kautta auttaa myös joukkuetta menestymään pitkälle kevääseen. Viime kaudesta jäi itselle paljon nälkää ja varmasti myös IPK:lle, joten hieno kausi on varmasti tulossa, kertoo Julius Rantaeskola.

 

Julius Rantaeskola on tehnyt pelaamissaan 158 Mestiksen runkosarjaottelussa 85 tehopistettä.

Kuva: Toni Jaconelli