Dennis Saikkonen täydentää IPK:n maalivahtiosastoa - Jussi Viitanen jatkaa pelaajauraa Ruotsissa

IPK on hankkinut Dennis Saikkosen täydentämään maalivahtiosastoaan tammikuun loppuun asti kestävällä sopimuksella, jonka jälkeen tilannetta tarkastellaan uudelleen. Saikkonen on harjoitellut alku kauden Sveitsissä ja saapui Iisalmeen Tapaninpäivän iltana. Hän harjoittelee joukkuuen mukana jo huomenna torstaina. 

Suomen ja Sveitsin passin omaama maalivahti on kiekkoilut viimeiset 2 kautta Sveitsin pääsarjassa Fribourg-Gotteron:n ja EHC Klotenin riveissä. Suomessa 26 vuotias maalivahti pelasi kolmen kauden ajan JYP:n organisaatiossa. Mestiksestä Saikkoselta löytyy 49 ottelun kokemus JYP-akatemian maalilta. Häneltä löytyy 46 juniorimaaottelua Sveitsin paidasta. 

Saikkosen tilastot

 

Hyökkääjä Jussi Viitanen ja Iisalmen Peli-Karhut ovat purkaneet kuluvaa kautta koskeneen pelaajasopimuksen. Aloite sopimuksen purkamiseen tuli pelaajalta.

25 vuotias Viitanen jatkaa uraansa Ruotsin Hockey Ettanin Division 1:ssä. Hän ehti kiekkoilla IPK:ssa reilun vuoden ajan. IPK kiittää Viitasta ajasta Iisalmessa ja toivottaa onnea tulevaisuuteen.